Hogyan használhatom a Netflixet az Ubuntuban?

118

Van mód arra, hogy a Netflix tartalmat az Ubuntu gépemre irányítsa?

    
készlet Gator 06.08.2010 22:27
forrás

9 válasz

59
  

Fontos:

     

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Ubuntu 12.04, 14.04 és újabb verziói támogatják    natív Netflix-lejátszás   HTML5 .

     

A megoldás ebben a válaszban csak olyan esetekben használható, ahol natív   a lejátszás nem lehetséges (például nem támogatott Ubuntu kiadások, böngészők   a Google Chrome kivételével).

     

Vegye figyelembe, hogy a Firefox 49-ből a Netflix lejátszása természetesen támogatott.

2012. december 7-től a következő 12.04-kor és 12.10-kor (legalább) működik.

Megjegyzés: A Firefoxban asilverlight (végül hasznos a Netflix megtekintéséhez) telepítéséhez (2013. október) vonatkozó új utasítások a végén olvashatók.

Nyisson meg egy terminált (Ctrl-Alt-T), egy típust:

sudo apt-add-repository ppa:ehoover/compholio
sudo apt-get update
sudo apt-get install wine-staging
sudo apt-get install netflix-desktop

Ez kb. 254 MB csomagot telepít, főként awine-compholio -ot (a% valódi Silverlight futtatására képeswine egyéni verzióját) telepíti. Ha awine nincs telepítve, előfordulhat, hogy beleegyezik abba a Microsoft betűtípusok használatával (a szöveges módban a nyílgombok vagy a fül használatával elérheti a piros "ok" gombot szöveges módban, amikor megjelenik). A letöltés / telepítés körülbelül 15 percet vesz igénybe.

Ezután futtassa az újonnan telepített "netflix-desktop" alkalmazást a menüből (vagy a parancssorból).

Ha valami hibás a telepítés során (harmadik féltől származó hivatkozások vannak), ne essen pánikba: a netflix-asztal észleli, hogy valami hiányzik, és próbálja újratelepíteni, ha ez szintén sikertelen, kezdje újra.

Amikor először futtatod, inicializálod awine -ot, és valószínűleg kérdezem a Mono és Gecko bor csomagok telepítéséről (elfogadtam és telepítettem őket csak abban az esetben).

Anetflix-desktop alkalmazás megnyílik, jelentkezzen be Netflix fiókjába.

Az ablak teljes képernyőn fog megnyílni, ami nagyon elegáns, de ha az ablak fölé szeretné irányítani, azonnal nyomja meg az F11 billentyűt a teljes képernyős módból való kilépéshez. (Kérheti egy speciálisan tervezett Firefox kiterjesztést is, amely a teljes képernyős módot barátságosabbá teszi.)

Használja a Netflix-et, ahogyan azt általában csinálná.

Az Ubuntu 12.04 és a 12.10-ben hiba nélkül működött (van egy Core i7).

(Ahogyan észrevetted, hogy ez a poin, anetflix-desktop valóban Firefox 17, amely a borkülönbségen fut, és nyomja meg az F10 billentyűt a Firefox menü és a navigáció vezérléséhez.)

Hitelek és referenciák : Ezt az információt eredetileg a link . Bár ez a www.iheartubuntu.com által kezdeményezett kampány eredménye, link , így ez a teljesítmény link (Erich Hoover), amely szintén tartalmaz egy linket adományok támogatására a fejlesztés. Van még link

Bónusz : Ennek futtatásával teljesen működőképes Firefox 17 (Windows verziójú), működő Silverlight funkcióval rendelkezik, amely más oldalak navigálására is használható, az F10 - > Nézet - > Eszköztárak - > A főablak navigációs menüjében hozzáférhet bármely webhelyhez, és képes lesz a Silverlight használatára.

Alternatív módszer: Windows-Silverlight telepítése Linux-Firefox-ban

Alternatív megoldásként most már lehetőség nyílik a Silverlight beépülő (Linux) Firefox telepítésére, mintha natív plugin lenne. ( link további információért)

sudo add-apt-repository ppa:pipelight/stable
sudo apt-get update
sudo apt-add-repository ppa:ehoover/compholio
sudo apt-get update
sudo apt-get install wine-staging
sudo apt-get install pipelight-multi
sudo pipelight-plugin --enable silverlight

Ezután telepítse a UAControl Firefox-t add -on ( UAControl - neko.tsugumi.org ), és meggyőzze amovies.netflix.com -ot, hogy a böngésző egy Windows, például "Mozilla / 5.0 (Windows NT 6.1; rv: 23.0) Gecko / 20131011 Firefox / 23.0".

Ezután keresse fel a www.netflix.com webhelyet.

Forrás: Pipelight: Használd a Silverlight-et a Linux böngésződben a Netflix megtekintéséhez , Maxdome videók és mások ~ Web Upd8: Ubuntu / Linux blog

    
válasz adott alfC 27.10.2017 11:46
forrás
57

Eredeti HTML5 lejátszás Ubuntu 14.04 és újabb verziókban

A Google Chrome telepítése (nem a Chromium), és a megfelelő csomag kiválasztása szükséges a gépedet):

 1. Vezesse át a Netflixet, és próbáljon ki egy filmet vagy egy műsort. Most minden rendben kell működnie.

  Ha lejátszási problémákkal szembesül, próbálja csökkenteni a minőséget, hogy megfeleljen a hardver kapacitásának. Ajánlom a számítógépnek, mint egy 1GHZ 1 GB-os netbook.¹

1: ( amint tapinttam a dadogás ezen a készülékszinten ; Nevermind, az aktuális frissítés leginkább megkönnyítette a lejátszási problémáimat a netbookomban.)

Bónusz: Netflix Webapp

A Netflixet beépítheted az Ubuntu asztalra, ha létrehozsz egy kedves.desktop launcher-t:

 1. Töltsön le egy ikont a Netflix használatához. Személy szerint én általában Ez a a Dakirby309 jól néz ki:

  Mentse az ikontnetflix.png -ként a saját mappájában

 2. Hozzon létre egy Netflix.desktop nevű fájlt a saját mappájában

 3. Nyissa meg egy szövegszerkesztő programban, mint a gedit
 4. Helyezze be a következő szöveget:

  [Desktop Entry]
  Type=Application
  Name=Netflix
  Exec=google-chrome -app=http://www.netflix.com
  Icon=/home/USERNAME/Pictures/netflix.png
  Terminal=false
  StartupWMClass=www.netflix.com
  

  Győződjön meg róla, hogy a/home/USERNAME/Pictures/netflix.png helyére a Netflix ikon helyes elérési útját választotta.

 5. Mentse adesktop fájlt, és lépjen ki a szerkesztőből.

 6. A fájl végrehajthatóvá tételéhez kattintson a jobb egérgombbal aNetflix.desktop és a Tulajdonságok Engedélyek fülre Végrehajtás: Fájl végrehajtása programként
 7. Húzza az ikont az indítóhoz (ne távolítsa el / mozgassa az eredeti dokumentumot)

Most van Netflix WebApp !:

Alternatívaként használhatja a Chrome-bővítményt , és elindíthatja a "Windowed" módban tegye a következőket:

 1. Jobb kattintás az alkalmazáson
 2. Válassza a Hivatkozások létrehozása elemet:

 3. Csak ellenőrizze az Alkalmazások menü lehetőséget, és erősítse meg a választását

Ezzel a Netlix elérhető lesz a Dashben:

Ha nem tetszik a görgetősávok megjelenése, engedélyezheti a Chrome átfedő görgetősávjait. Menj a króm: // flags / # overlay-scrollbars és engedélyezd őket. Most már vannak görgetősávok, amelyek a tapasztalatokat teljesítik:

    
válasz adott Mateo 11.08.2014 22:15
forrás
8

A firefox-ra a 49-es verzió után a linuxos netflixet extra lépések nélkül is megtekintheted, a firefox le fogja tölteni a natív google widevine CDM plugint, és megvédi a védett tartalmat:

Most, hogy már van Firefox 49 vagy magasabb, hogyan nézhetem meg a Netflixet?

Tehát ez a szükséges lépések:

 1. van netflix-fiókja! :)
 2. telepítse a Firefox 49 vagy annál nagyobb
 3. fájlt
 4. ajánlott: telepítsen egy felhasználó-ügynök kapcsoló kiegészítőjét. használom a linket , de szinte minden felhasználó-ügynök bővítmény működnie kell. akkor is szerkesztheti közvetlenül a Firefox felhasználói ügynököt, de nem ajánlott, mert ez a Chrome-felhasználó-ügynököt minden webhelyre elküldi, és más dolgokat is megtörhet. Ez a kiegészítő konfigurálható úgy, hogy csak króm felhasználói ügynököt küldjön a netflix webhelyre.
 5. Válassza ki a chrome + linux felhasználó-ügynököt, és nyomja meg a szerkesztéshez és a krómverzió 53-as vagy újabb verziójának módosításához:

  Mozilla / 5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit / 537.36 (KHTML, mint a Gecko) Chrome / 53.0.2785.34 Safari / 537.36

  A régi króm verziók blokkolják a netflix működését, ezért ez fontos. Előfordulhat, hogy frissítenie kell a felhasználói ügyintézőt a legfrissebb verzióra (helyi telepítés ellenőrzése vagy link próbálkozása) Szintén a szövegdobozban cserélje ki a "all_urls" -et a netflix.com-ra. Ez a megváltozott felhasználó-ügynököt csak a netflixre alkalmazza

 6. A netflixet megpróbálva megnézni egy filmet, a Firefox figyelmeztetni fogja, hogy engedélyeznie kell a DRM támogatását. Elfogadja és le fogja tölteni és telepíteni fogja a DRM plugin-t. Várjon egy percet, és töltse be újra az oldalt. Néha vissza kell mennie, és újra meg kell próbálni, de működni fog

Megkérdezem a netflixet a linux user-agent tűzfájl támogatásának állapotáról, és szükség esetén frissítem

    
válasz adott higuita 25.09.2016 01:45
forrás
6

A PlayOn - a Netflix (és a Hulu) szolgáltatást futtató szolgáltatás - egy HTML5 klienst indít el, amely megakadályozza a Silverlight (és a Moonlight) szükségességét. Jelenleg az iPhone-nál van, és feltételezem, hogy rövidesen a PlayOn szolgáltatásokat Linux gépekre irányítja.

    
válasz adott Marco Ceppi 06.08.2010 23:08
forrás
5

Olvastam egy ideje, hogy lehetséges lenne futtatni egy Wii emulátor helyett virtuális doboz, de Nem hiszem, hogy ez lenne a javulás a legtöbb ember számára. Már akartam próbálni Netflix egy android emulátor, mivel a app" jött ki, mégis meg kell vizsgálnom, hogy valóban működik-e. A probléma az, hogy a alkalmazást csak "jóváhagyott" bizonyos telefonokra. Van egy hack azt hiszem, jó eséllyel lehet jobb megoldást találni, mint a virtuális doboz, de ezt nehéz megmondani.

Ha valaki más megkapja ezt a munkát, kérjük, tudassa velem.

    
válasz adott Michael Chapman 16.05.2011 19:43
forrás
5

A Moonlight, bár ez egy nyílt forráskódú alternatíva a Silverlight számára, nem működik a Netflix számára. Ennek oka, hogy Netflix nem működik, hogy a Netflix DRM támogatásra is szüksége van, amelyet a Moonlight nem ad.

Van módja annak, hogy a Netflix-en keresztül nézzük a dolgokat az Ubuntuban.

Szeretné virtualizálni a Windows XP / Vista / 7-et Ubuntuban. Ajánlom a Virtualboxot, de szabadon használhatsz bármit is. A virtuális gép alatt használhatja az igazi Silverlight és DRM támogatásokat, és megtekintheti a Netflixet.

    
válasz adott Ryan McClure 30.05.2012 08:12
forrás
1

Pipelight

A Pipelight egy olyan plugin, amely Erich Hoover Netflix-Desktop-jára épül, és lehetővé teszi az Ubuntu felhasználók számára, hogy a natív Firefox böngészőből nézhessék a Netflix-et.

Web Upd8 cikk

Add hozzá a compoliio és a pipelight ppa

sudo apt-add-repository ppa:ehoover/compholio

sudo apt-add-repository ppa:mqcheal/pipelight

sudo apt-get update

Pipelight telepítése

Először zárja be a böngészőjét

sudo apt-get install pipelight

Most a Silverlight néhány webhelyen fog működni, de a Netflix és mások ellenőrzik a böngésző felhasználói ügynököt, és nem játszanak Linux gépeken.

Telepítsen egy plugint a felhasználói ügynök módosításához

A User Agent Overrider használatát

használtam

A Firefoxban a Tools - > Add hozzá Ons és keresse meg a User Agent.

A felhasználói ügynök felülírók telepítése

Válassza ki a legújabb Firefox / Windows kombinációt.

Menj át a netflix.com oldalra, és élvezd.

Ez egy webes frissítéssel foglalkozó cikkből származik

    
válasz adott dan08 01.10.2013 02:17
forrás
1

A Netflix asztal túlságosan erőforrás-igényes, és az overlay nagyon éber, nagyon ajánlom a következő lépéseket és használom a Firefoxot.

A Netflix for Firefox hozzáadása

Terminál megnyitása

sudo add-apt-repository ppa:pipelight/stable

sudo apt-get update

sudo apt-get install --install-recommends pipelight-multi

sudo pipelight-plugin --update

sudo pipelight-plugin --enable silverlight

hozzáadja a felhasználói ügynökök felülírását a Firefoxhoz Add hozzá

változtassa meg a felhasználói ügynökkört a windows / chrome34

elemre

Most nem lesz dedikált alkalmazás a Netflixhez, és használhatja a meglévő böngésző telepítését.

A pipelight másik nem kapcsolódó előnye, hogy engedélyezheti a legújabb Flash verziót. Nem kell többé bors! :)

    
válasz adott WhosUrDaddy 22.12.2014 23:41
forrás
-1

Próbálja végrehajtani ezeket a parancsokat:

sudo apt-add-repository ppa:ehoover/compholio
sudo apt-get update && sudo apt-get install netflix-desktop

A netflixet az indítóban találja meg, és működnie kell.

De ha nem működik az első alkalommal, mintha nem nekem, próbáld ki ezt:

rm -Rf ~/.netflix-desktop
sudo apt-get install netflix-desktop

Itt kaptam a válaszokat: link

Van még néhány további hibaelhárítási megjegyzés, hogy nem írtál ide, ezért nézd meg, ha ez nem működik az Ön számára.

    
válasz adott Stanton.Sculpture 27.11.2012 08:21
forrás