A borral telepített program eltávolítása

112

Ubuntu 11.10-et használok. A borászati ​​szoftverek segítségével olyan szoftvereket telepítettem, mint a nimbuzz és ibibo messenger. Mindkét program nem működik, és a hibátWe're sorry, but an unknown error has caused ibibo Messenger to close.

mutatja

Szóval szeretném eltávolítani azokat.

Hogyan lehet eltávolítani azokat a programokat, amelyeket a Wine segítségével telepítettem?

    
készlet Teja 03.02.2012 11:29
forrás

4 válasz

175

Írja be a terminált, vagy nyomja meg a Alt + F2 billentyűt, és írja be awine uninstaller parancsot awine beépített Add / Remove eszköz beépítéséhez. Innen eltávolíthatja a telepített programot egy palackba.

A palack teljes eltávolításához a felhasználóhoz (és így mindent eltávolítunk egy borospohárból, és újra elkezdhetjük) megnyithat egy terminált, és írhatod be arm -rf ~/.wine vagy alternatív nyitott Nautilus parancsot, és a saját könyvtárában kattints a Ctrl + H , keresse meg a.wine mappát és törölje azt. A (z)wine létrehoz egy új mappát a következő alkalommal, amikor megpróbálja használni.

    
válasz adott Bruno Pereira 03.02.2012 12:20
forrás
20

Keresés awine -ban a Dash-ban. Válassza aUninstall Wine software lehetőséget. Ott megtalálhatja az összes szoftvert, és lesz opció eltávolítani.

Ha Gnome Fallback -t használsz, csak menj az Applications = > Bor = > A bor szoftver eltávolítása

    
válasz adott souravc 14.12.2013 09:23
forrás
12

Írja be a "unistall borászati ​​szoftvert" a kötőjelbe, és nyissa meg az alkalmazást.

Megjelenik a telepített alkalmazások listája, kattints az egyikre, amelyet le akarsz állítani, és kattints az "Eltávolítás" gombra.

    
válasz adott jobin 14.12.2013 09:22
forrás
3

Találtam a választ! A Wine menüben a "Unistall Wine Software" -ra kattintottam.

Ez megnyílik egy hozzáadni / eltávolít ablakot. Csak kiválasztom az alkalmazást, majd kattints a "Modify / Reove" gombra.

De néhány okból, amit nem értek, kétszer ugyanazt a műveletet kell tennem. Miután háromszor kattintott az OK gombra, még mindig látom a programot a listában! Amikor kiválasztom, majd ismét a "Módosítás / eltávolítás" gombra kattintok, ezt kapom:

Kattints az "Igen" gombra, és végül az alkalmazás eltűnik a listából. De ezt követően manuálisan meg kell tisztítanom a parancsikonokat és mappákat. Bárcsak könnyebb és tisztább megoldást találnék, de ez egyáltalán jól működik.

    
válasz adott Cristiana Nicolae 14.12.2013 09:34
forrás