Melyik Time Tracker alkalmazást ajánlja?

100

Naponta három vagy négy munkát kell végeznem, és mindegyiknek több része van. Időmérő eszközt akarok, hogy segítsen nekem tudni, hogy mennyi időt töltöttem mindegyik részről és minden egyes munkáról.

Találtam olyanokat, mint agnotime és ahamster.

Milyen alkalmazást javasol egy ilyen esetre?

    
készlet takpar 14.05.2014 14:13
forrás

20 válasz

66

Hamster

Fő alkalmazás:  hamster-applet

Alkalmazás: hamster-indicator

Szerettem a hörcsögöt, és azt használtam, hogy nyomon követhessem, mennyi ideig dolgoztam egy Summer of Code projekten. Ez hozzá van adva az indikátor menükhöz (vagy systray-hez). Ha el akarja indítani / leállítani / megváltoztatni a feladatokat, akkor nyomja meg a Super + H billentyűt és írja be, hogy mit csinál.

Ez nagyon szép statisztikát nyújt Önnek, amelyet exportálhat HTML formátumban, másoknak küld. A munkadarabokat csoportokba rendezheti, így nyomon követheti, hogy pontosan mit csinálsz.

Minden feladat [feladat] @ [job] címkével van jelölve. Például lehet dev @ projekt , doc @ projekt stb. A hörcsög elvégzi az automatikus kiegészítést ezeken is, ezért a legtöbb esetben csak írjon be néhány karaktert. Címkék hozzáadhatók a feladatokhoz, valamint a további kategorizáláshoz.

Képernyővédő: Toms Bauģis

    
válasz adott Cas 06.07.2017 15:03
forrás
25

Megpróbálta toggl

Ez egy online alkalmazás, de van egy natív linuxos ügyfél

    
válasz adott Gabriel Solomon 14.09.2010 14:14
forrás
23

A gtimelog használatát használom.

Nos. Én írtam gtimelogot. Tehát ez nekem is működik. YMMV. Attól tartok, hogy nem vagyok a legjobb szoftvertisztító.

    
válasz adott Marius Gedminas 18.02.2012 03:26
forrás
17

Az Emacs-ot javaslom az Org-Mode programmal, amelyet alapértelmezés szerint telepítettem az emacs-val együtt. Itt van egy képernyőkép az Org-Mode pufferről:

Miért van Emacs + Org-mód ? a kontrasztváltás elkerülése érdekében tartsa meg az áramlási állapotot ! Hangzik egy kicsit radikális, ugye? Tudom, de rájöttem - a gyakorlatban!

Amikor megadom az Org-Modenak egy esélyt, teljesen elhagytam régi munkamódszereimet, és elkezdtem figyelmeztetni nagyobb hangsúlyt arra, ami igazán számít (kód). A régi munkafolyamatom:

  • A kód megállítása és a jelzés kész bizonyos elemek
  • Váltás a megnyitott böngészőre, keresve a emlékezzen a tejet megnyitott TAB;
  • Ellenőrizze a TODO feladatait az adott napon, és ellenőrizze az OUT kész elemeket ;
  • vissza a szerkesztőmhöz;
  • Végül, indítsa újra a munkát (több percet vehet igénybe, hogy újra mélyre fókuszáljon).

Az Org-móddal csak az Org-Mode pufferre kell váltanom, aCtrl + x b megnyomásával, és a DONE-t - a korábbi pufferre való váltáskor. Nincs több böngésző (vagy külső alkalmazás) + szerkesztő.

Szeretném javasolni, hogy elfogadja a A Pomodoro-technikát , egy igazán egyszerű technikát, hogy a legtöbbet hozza ki az időből. Ez egyszerűbb, mint a GTD és könnyen használható az Emacs + Org-Mode-ban: Tegyen 25 perc időzítőt minden feladatába, és az Org-Mode mindig figyelmezteti Önt a feladat végére. Jobb, mint valaha!

    
válasz adott crncosta 13.11.2010 11:51
forrás
11

Az a jó, amit a múltban használtam, Klok , egy Adobe Air alkalmazás. Nagyszerűen működik a különböző projektek nyomon követéséhez, és diagramokat és grafikonokat ad meg, amelyek lebontják az idődet. Az ingyenes verzió csak az MS Excel formátumú exportfájlokat exportálja - azt szeretné, hogy megvásárolja a teljes verziót a html és az xml exportáláshoz.

    
válasz adott tj111 11.07.2012 16:42
forrás
10

Az arbtt egy automatikus szabály alapú időkövető. Megtekintheti az asztalon lévő aktív ablak címeket, és automatikusan bejelenti a címet. A címeket a beállítása alapján csoportosítja, majd jelentést készít a statisztikákról.

Tehát jelentheti, hogy mennyi időt fordít egy webdomainre, a vim-re és a facebookra, így megnézheti termelékenységét.

    
válasz adott wassname 19.10.2011 04:33
forrás
6

A hörcsög nagyon kedves, ha azt akarod, aki rendelkezik egy panel kisalkalmazással. Van egy másik is, amelyet a jTimeSched nevű Java-ban írtak. Ez hasznos volt egy hüvelykujj meghajtón, mivel Windows, Mac és Linux alatt is futtathatom, feltéve, hogy a fogadó számítógép Java-t telepített. ( itt és nem található a tárolókban.)

    
válasz adott SinaCutie 14.09.2010 08:14
forrás
4

A Harvest minden rajongójának (getharvest.com) ajánlom az egyszerű gtk alkalmazást:

link

    
válasz adott tkowalewski 18.12.2012 20:16
forrás
4

A KTimeTracker egy jó eszköz, amelyet a Canonical támogat.

    
válasz adott Sri 15.01.2013 14:07
forrás
3

Ha webszerverhez fér hozzá, Kimai egy szép PHP / SQL webes alkalmazás. A különböző ügyfeleket és mindegyiküket különböző projektekhez és különböző feladatokhoz is konfigurálhatja. Sok felhasználó is használhatja. Az információ exportálható PDF, CSV és XLS formátumba.

    
válasz adott lumbric 09.01.2012 00:08
forrás
3

Igen, ajánlom a TSheets-et is. Egyszerűen átállhat a feladatokról, hogy pontosan figyelembe vegye az egyes projektekre fordított időt. Azt is tetszik, hogy van egy Who's Working widget, ahol megnézhetem, hogy a csapatom milyen valós időben dolgozik.

link

    
válasz adott Don Johnson 29.11.2012 19:24
forrás
2

Ez túlságosan túlléphet az OP számára, de nagyon hasznos a termelékenység mélyreható nyomon követése: RescueTime .

Linux alatt támogatott (Mac / Windows mellett). Telepít egy kis alkalmazást, amely a tálcán marad, és nyomon követi az ablakokat, és később jelentést készít a termelékenységről Automatikusan kategorizálhat egy LOT alkalmazást, és azok számára, akikről rossz vagy rossz tudást ért, beállíthatja az ablakot: nagyon produktív, produktív, semleges, zavaró vagy nagyon zavaró. Ez összefoglalja a napi termelékenységi pontszámot. Figyelmen kívül hagyhatja azokat az alkalmazásokat is, amelyek nem tartalmaznak tényleges jelentést, és nagyon kevés időt töltenek (például Nautilus / Caja).

Van egy fizetős verzió, amely olyan funkciókat ad hozzá, mint például az offline időkövetés (manuálisan megadhatja, amit csinált, például találkozókon vagy ügyfélhívásokon keresztül, az alkalmazás megkérdezi, hogy mit csinált, amikor a számítógép üres volt !!!!), Zapier integrációkat, még mélyebb statisztikákat és egyéb dolgokat, amelyekről nem tudom, mert a próba után nem használtam a fizetős változatot:)

Ez volt az egyetlen alkalmazás, amely igazán segített nekem koncentrálni - mert féltem, hogy vasárnap reggel azt a rettegett e-mailt kapom, hogy nem produktív D:

    
válasz adott igorsantos07 15.11.2015 16:15
forrás
2

Megpróbálhatja Timedoctor.com -t is.

Ez az, amit a számítógépeinkben jelenleg különböző platformokon futtatunk. Igazából feladataimat a legjobb időkövető szoftverek kutatása a mai napig és a sok referenciáról és javaslatról szólt: "Az Idő Doktor" az egyetlen olyan szoftver, amelyet "A" -nak minősíthettem.

    
válasz adott 3 revs, 3 users 50%user61928 15.11.2015 16:17
forrás
1

Ha van interneted: HarvestApp az egyik legjobb eszköz. Ez az, ha nem bánja a webes alkalmazás nyomon követését.

sidenote: ingyenes kísérleti fiókjai is vannak.

    
válasz adott Stefan 11.07.2012 16:47
forrás
1

A linket használjuk. Lenyűgöző időkövetési funkciókat és nagyszerű projektmenedzsment funkciókat kínál. Ezenkívül az időbejegyzések egy részét számlázhatóvá teheti, és megtekintheti a számlázható órák arányát a teljes munkaidőhöz képest.

    
válasz adott Jason K 24.01.2013 09:48
forrás
1

Az én tapasztalataimból azt javaslom a Replicon időmérő szoftver az időkövetéshez.

    
válasz adott Vincent Churchil 07.02.2013 19:04
forrás
1

Megpróbálhatja a Fanurio szolgáltatást is. Több platformon dolgozik, beleértve az Ubuntut is. A telepítés után 14 napos próbaidőszakot adnak . Ha tetszik, megvásárolhatja a szoftvert a korlátlan kiadás feloldásához.

    
válasz adott tiberiug 12.06.2013 09:26
forrás
0

A TSheets időkövető szoftver pontosan az, amit keres. Lehetőséged lesz arra, hogy minden napra korlátlan számú munkahelyet soroljon fel, és kifejezetten figyelembe veszi az egyes munkakódoknál lévő feladatok időtartamát. Továbbá könnyű olyan jelentéseket készíteni, amelyek az egyes feladatok és a projekt általános lebontását mutatják.

link

    
válasz adott KMed 29.11.2012 19:17
forrás
0

Talygen nagyon ajánlott mindazoknak, akik szeretik nyomon követni az idejüket és a tevékenységüket. Néhány hónapig használtam Talygen-t. Segít számomra több projekt nyomon követésében.

    
válasz adott Kyleigh 23.01.2013 16:20
forrás
0

Én inkább Rachotát. Ez egy jar fájl egyszerű GUI-val. link

Az időlapokat az XML-ben tárolja, és van néhány lehetőség a nyomkövető csapatok stb. számára. Csak töltse le, helyezze el a kedvenc mappájába és futtassa a java parancssori vagy indító ikonját

java -jar /...folders.../rachota.jar
    
válasz adott Dee 08.04.2013 17:20
forrás